Go India Mumbai Quiz Answers – Win up to 100 Rs.

Go India Mumbai Quiz

Google Pay Go India events are going now and you can win free cash in this contest. Today, Mumbai city event is going on, in which you are asked 5 questions and right answers can give you free money. So, here we have given all the answers that are widely asked in the Go India Mumbai Quiz.

Go India Mumbai Quiz Answers

There are total 5 questions which are going to be asked. Here, we have given you all the possible answers from questions.

All the Answers

  1. Powai
  2. 2011 World Cup(50 Over)
  3. Delivering hot Lunches to customer
  4. South Mumbai
  5. Never Open GPay or Enter UPI to Receive Money
  6.  7 Island
  7. Shivaji Park
  8. Vada Sambhar
  9. Bhada & Worli

We will provide more details on Go India Mumbai Quiz soon.

How Much I won? (Proof)

I won 21 rs, here is my google pay go india mumbai quiz winning proof.

google pay go india mumbai quiz win proof

Stay tuned with us for more updates.

 

Go India Mumbai Quiz Questions and Answers

Q1. Which of the Following is not a Maharashtrian Food Specialty?

Answer : Vada Sambhar

Q2. You Found a Buyer for your old furniture just before diwali. To Receive money, the buyer has asked you to follow the steps on a google pay payment request sent to you. You reach the ‘enter UPI PIN’ screen. You Should:

 

Answer : Never Open GPay or Enter UPI to Receive Money

Q3. Many International Cricketers started at this cricket ground/academy in central mumbai

Answer – Shivaji Park

Q4. Which Of The Following is not a Beach location in Mumbai

Answers – Powai

Q5. Mumbai’s famous Marine Drive is Located in Which Part of the City?

Answer : South Mumbai

Q6. The Wankhede stadium is Mumbai hosted the finals of which major men’s Cricket tournament that India Won?

Answer : 2011 World Cup (50 Overs)

Q7. The Mumbai Dabbawallas are known for :

Answer : Delivering hot lunches to customers

Q8. How many islands were merged together through land reclarnation to form present day Mumbai

Answer : 7 Island

9. Mumbai’s Rajiv Gandhi Sea Link Connects Which Two Places ?

Answer : Bandra And Worli